Despre montaj

Despre montaj aer conditionat alexir

Odata ce ati achizitionat un aparat de aer conditionat, trebuie sa va informati in legatura cu procesul de montaj al acestuia intrucat este de multe ori una dintre cele mai dificile etape ale utilizarii unui aer conditionat.

Primul lucru pe care trebuie sa il stiti este acela ca instalarea unui aparat de aer conditionat se face numai de catre o echipa de specialisti, care sa manevreze corespunzator dispozitivul si care sa respecte normele de siguranta.

Acestia se vor asigura de un montaj corect, dar si ca amplasamentul aparatului de aer conditionat sa fie unul corect. Se vor evita peretii subtiri care nu pot sustine greutatea unui astfel de dispozitiv, dar si incaperi cu mult abur sau fum precum baia sau bucataria. Avem grija si de pozitionarea unitatii exterioare, pentru a nu dauna aspectului casei voastre.

In cazul unui montaj necorespunzator, riscati avarii serioase ale aparatului de aer conditionat din cauza defectarilor a diferite componente. Cel mai adesea este vorba despre pierderi de freon, care scad dramatic randamentul dispozitivului, insa exista si posibilitatea defectarii componentelor precum turbina sau ventilatorul.

Nu ezitati sa contactati echipa AlexIR Decor pentru un montaj profesionist, cu ajutorul caruia nu va trebui sa va faceti griji cu privire la performantele aparatului vostru de aer conditionat.